Nieuws

Annuleringsvoorwaarden per 1 september 2016

Annuleringsvoorwaarden per 1 september 2016

31 augustus 2017  

Verhinderd?
Het kan natuurlijk voorkomen dat u geen gebruik kunt maken van de door u gekochte kaarten. Uiteraard mag u iemand anders blij maken met de kaarten voor de voorstelling. Ook kunt u uw kaarten tot 3 werkdagen voordat de voorstelling plaatsvindt ruilen of retourneren. Dit kan door het sturen van een mail, onder vermelding van uw volledige naam en adresgegevens en het transactienummer van de bestelling, naar info@hetpostkantoor.info of tijdens openingstijden van de theaterkassa.

Ruilen
U kunt de kaarten omruilen voor kaarten voor een andere voorstelling. Indien het aankoopbedrag van de geretourneerde kaarten lager is dan dat van de nieuwe kaarten dient het verschil uiteraard te worden voldaan. Indien het oorspronkelijke bedrag hoger is dan dat van de nieuwe kaarten ontvangt u een cadeaubon voor het resterende bedrag. Het Postkantoor rekent hiervoor € 2,50 aan administratiekosten per bestelling.

Retourneren
Indien u de kaarten niet direct wilt of kunt omruilen voor een andere voorstelling kunt u de kaarten ook retourneren. U ontvangt dan van ons een cadeaubon ter hoogte van het aankoopbedrag. Het Postkantoor rekent hiervoor € 2,50 aan annuleringskosten per bestelling.

Wachtlijst
Wanneer de voorstelling waarvoor u verhinderd bent een wachtlijst heeft, mag u de kaarten tot de dag van de voorstelling ruilen of retourneren, mits wij de kaarten kunnen doorverkopen aan mensen van de wachtlijst. Alle overige voorwaarden blijven onverminderd van kracht.

Groepsboekingen
Heeft u meer dan 8 kaarten voor een voorstelling gekocht en wenst u deze te retourneren? Dan gelden er andere voorwaarden. Reeds gekochte kaarten kunnen dan tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de voorstelling worden geretourneerd of geruild. Van deze voorwaarden kan uitsluitend worden afgeweken na toestemming van de dagelijkse leiding van Theater Het Postkantoor.

Terug naar het nieuwsarchief
Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer