PROGRAMMA

GEANNULEERD: Meneer Monster - Over een kleine mol (2+) MIDDAG

GEANNULEERD: Meneer Monster - Over een kleine mol (2+) MIDDAG

29 maart 2020 om 14:30


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!


MIDDAGVOORSTELLING 14.30 UUR

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

Meneer Monster speelt de voorstelling vandaag twee keer: in de ochtend om 11.00 uur en een 's middags om 14.30 uur.

Prijs: € 12,50 (incl. limonade na afloop)

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer