PROGRAMMA

GEANNULEERD: Erik Krikke & 7Bridges - Operatie geslaagd

GEANNULEERD: Erik Krikke & 7Bridges - Operatie geslaagd

24 april 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!Erik Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld bij Erik.

Operatie geslaagd beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. In zijn openhartige autobiografie beschrijft hij hoe zijn trots is afgenomen en zijn zelfbeeld afbrokkelde. Met diezelfde openhartigheid staat hij nu in het theater.

Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek dat in Nederland veel stof deed opwaaien. Aan deze reprisevoorstelling zijn enkele nieuwe muzikale onderdelen toegevoegd. Dit n.a.v. het verschijnen van het debuutalbum ‘#breakthesilence’.

Prijs: € 22,00 (incl. pauzedrankje)Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer