PROGRAMMA

GEANNULEERD: Niels van der Gulik en Joost Botman - Sound of Silence

GEANNULEERD: Niels van der Gulik en Joost Botman - Sound of Silence

17 april 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

‘Sound of Silence’ is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als ‘Mrs. Robinson’, ’The Sound of Silence’, ‘Cecilia’ en ‘Bridge over Troubled Water’.

Zang, gitaar en piano: Joost Botman
Zang: Niels van der Gulik
Percussie: Richard Heijerman

Prijs: € 20,00 (incl. pauzedrankje)

Voor deze voorstelling zijn alleen nog losse plaatsen beschikbaar. Om deze te bestellen kunt u klikken op de bestelknop hieronder. Wilt u liever op de wachtlijst? Klikt u dan hier. Indien er plaatsen beschikbaar komen, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u al kaarten voor deze voorstelling, maar wilt u nog een horeca-arrangement bestellen? Ook dan kunt u klikken op de bestelknop hieronder.

 

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer