PROGRAMMA

GEANNULEERD: Eva Crutzen (try-out)

GEANNULEERD: Eva Crutzen (try-out)

15 mei 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!Dat is precies wat u krijgt.
Briljant, soms buitengewoon gênant maar bovenal uniek. Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.

In haar vierde programma laat Eva Crutzen hoogstwaarschijnlijk de gekte toe. Komt ze ongetwijfeld met antwoorden waar u de rest van uw leven op kunt teren. Zal ze vermoedelijk weer uiteenlopende knotsgekke personages spelen en gaat ze allicht muzikaal hélemaal los. Haar eerste drie programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Ze neemt geen genoegen met minder.

Eva is onder meer bekend van het satirische tv-programma ‘Klikbeet’, is regelmatig te gast bij DWDD, won de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop.

Prijs: € 19,00 (incl. pauzedrankje)

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer