PROGRAMMA

Justus van Maurik - Één vloog over het koekoeksnest

Justus van Maurik - Één vloog over het koekoeksnest

14 maart 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 april alle evenementen met meer dan 100 personen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!


Op 13, 14 en 15 maart 2020 speelt lokale toneelvereniging Justus van Maurik de toneelversie van "One Flew Over The Cuckoo's Nest".

De kleine crimineel en herrieschopper Randle McMurphy komt in een psychiatrische instelling terecht. Hij heeft zich opzettelijk als geestesziek voorgedaan in de hoop zijn gevangenisstraf in relatief comfortabele omgeving uit te kunnen zitten. Hij vecht er het autoritaire bewind van hoofdverpleegster Ratched aan. McMurphy begint met kleine pesterijen en eindigt met een steeds verdergaand verzet, tot hij ontdekt dat hij de instelling pas kan verlaten als de dokters hem mentaal gezond verklaren, onafhankelijk van de door de rechter opgelegde straf...

Prijs: € 12,50 (incl. pauzedrankje)

Deze voorstelling is op dit moment uitverkocht. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik hierIndien er plaatsen beschikbaar komen, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u al kaarten voor deze voorstelling, maar wilt u nog een horeca-arrangement bestellen? Dan kunt u klikken op de bestelknop hieronder.

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer