PROGRAMMA

Online theaterquiz! - editie 2

Online theaterquiz! - editie 2

12 juni 2020 om 20:00


Wegens succes op herhaling: De Postkantoor Online Theaterquiz!

Na de vele enthousiaste reacties op de eerste editie presenteren we op vrijdag 12 juni onze tweede Online Theaterquiz. In deze wervelende quiz schotelt het quizteam het publiek drie vragenrondes voor bomvol cabaret, muziek en theater. Onze eigen quizmaster Jorrit Schooneman leidt je door de avond met vragen over alles wat met (ons) theater te maken heeft, uiteraard voorzien van grappige of ontroerende beeld- en geluidsfragmenten. 

Tussen de speelrondes trakteren we je bovendien op een mini-concert van een lokale topartiest.

Iedereen kan gratis meespelen, thuis op de bank, als team of alleen. Een donatie vinden we fijn, maar is niet verplicht. Gezelligheid en ontspanning staan voorop, maar er valt ook zeker iets te winnen. Deelnemers maken kans op vrijkaarten voor een concert, film of voorstelling in het nieuwe seizoen.


Meedoen? Zo werkt het:

  • Meld je aan via de bestelknop hieronder. Dit kan tot en met vrijdag 12 juni 19:00.
  • Als je je hebt aangemeld, krijg je van ons op vrijdag 12 juni om 19:30 een email met daarin een unieke code die je nodig hebt om de quiz te spelen.
  • Om kans te maken op vrijkaarten, heb je twee apparaten nodig: één scherm (tablet, laptop of pc) waarop je de livestream kunt volgen, en een mobiele telefoon waarmee je de quizvragen kunt beantwoorden.
  • Op 12 juni ga je op je tablet, laptop of pc naar ons Twitch kanaal. Vanaf 19.30 uur starten we de livestream. Om 20.00 uur beginnen we met de quiz.
  • Op je telefoon ga je naar play.quizstud.com. Hier vul je je naam of teamnaam in en de code die je van ons per mail hebt ontvangen.
  • Als je beide apparaten hebt ingesteld, ben je klaar om mee te doen aan de online theaterquiz!


Een paar tips: zorg voor een goede internet verbinding. Tijdens de livestream zullen we je soms vragen om de stream te herladen. Op deze manier blijft de stream up to date. Je mobiele telefoon met de quiz hoef je niet te herladen.

Ben je te laat met aanmelden? Of vind je dat teveel gedoe? Dan kun je toch meedoen, maar dan voor spek en bonen. Je maakt dan dus geen kans op vrijkaarten, maar het is net zo gezellig. Schakel dan vrijdag 12 juni om 19.30 uur in op de livestream via ons Twitch kanaal en pak er zelf pen en papier bij. Of roep gewoon de antwoorden naar de quizmaster, misschien hoort hij het wel...

De juiste antwoorden plaatsen we een dag na de quiz op onze website, dan kun je zelf controleren hoe goed je de quiz hebt gemaakt.

Dus schenk jezelf een lekker drankje in en dan zien we je vrijdag 12 juni in ons virtuele theatercafé!

Bekijk hier de quiz van 8 mei 
Bekijk hier de juiste antwoorden van de quiz van 8 mei

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer