PROGRAMMA

GEANNULEERD: Ladies Night: Tulipani Italiani

GEANNULEERD: Ladies Night: Tulipani Italiani

9 mei 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!Tijd om weer even een avondje met de meiden te plannen. Deze keer maken we er een Italiaans - Hollands avondje van. We maken een reis naar het prachtige Italië met pizza’s in alle soorten en maten, scheve gebouwen en fijne wijnen en we eindigen de reis met een flinke dosis Hollandse gezelligheid.

Deze avond geniet je van de film Tulipani, een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

De hoofdpersoon Gauke wordt gespeeld door onze Nederlandse Gouden Kalf winnaar, Gijs Naber. Tulipani won internationaal maar liefst 8 prijzen! Zoals je van ons gewend bent kleden we ons theater weer aan in de Italiaanse sfeer en lekkere hapjes en drankjes maken de avond weer helemaal compleet. Laat je verrassen op zaterdag 9 mei tijdens de Ladies Night: Tulipani Italiani!

Prijs € 16,50 (incl. twee drankjes en hapjes)

Tijdschema
19:00 - Deuren open
20:00 - Start film
21:15 - Pauze
22:15 - Einde film
23:30 - Eind avond (tussen het einde van de film en het einde van de avond bevindt zich nog ons randprogramma)

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer