Donderdagmiddagfilm: Rocco & Sjuul

Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag in samenwerking met Seniorenraad Stede Broec. Hiervoor is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep, maar je bent uiteraard ook van harte welkom zonder 65plus-pas. Voorafgaand aan de film staat een kopje koffie of thee voor je klaar. 

In december kiezen we voor de romantische feelgoodkomedie Rocco & Sjuul

In deze sympathieke romcom-op-leeftijd gaat het leven van mantelzorgster en oma Sjuul (Beppie Melissen) zijn gangetje, totdat ze haar jeugdliefde letterlijk tegen het lijf loopt: de avontuurlijke en flamboyante Rocco (Sabri Saad El Hamus) met wie ze vroeger heeft gedanst. Ze hadden een oogje op elkaar, maar spraken het nooit tegen elkaar uit. Beiden trouwden met anderen en kregen kinderen. De decennia verstreken en ze dachten nauwelijks meer aan elkaar. Totdat ineens haar jas onder zijn koffievlekken zit.

Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

De thema’s die aangesneden worden zien we overal om ons heen, maar zelden in films. Goed om te zien dat zoveel alledaagsheid zo’n fijne feelgoodfilm oplevert waarin de liefde uiteindelijk tóch overwint. – Cinemagazine

De charme van de film zit in de vrolijke warmte van de twee hoofdrolspelers. Beppie Melissen is als altijd een plezier om naar te kijken. El-Hamus geeft Rocco met sjaaltje en glimmende Alfa Romeo een vanzelfsprekende charme. – Trouw

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
10,00
Voorstelling informatie
  • Dagen
    Uren
    Minuten
    Seconden
  • Van
    12 december 2024 14:00
  • Tot
    12 december 2024 15:45
  • Status
    Aankomend
  • Genre