Justus van Maurik – Vier kamers met tuin

Toneelvereniging Justus van Maurik uit Bovenkarspel is een vaste bespeler van ons podium. Komend voorjaar gaat het gezelschap weer op de vrolijke toer met een gulle lach!

De komedie Vier kamers met tuin van P.Barrilet & J.P.Grédyspeelt zich af in een appartement in hartje Parijs.In het voorjaar zijn een aantal verhuizers bezig om hetappartement leeg te maken, want het komt niet meer goed…Als in de zomer een makelaar langs komt met een potentiëlekoper, komt een oude relatie naar boven…. Dit zorgt voor hilarische ontmoeting.
Herfst, een schilder is aan het werk maar kleurt meer dan alleen…En tot slot, het is inmiddels winter, een weerzien dat iets andersverloopt dan…Maar wie zijn die oude en nieuwe bewoners, wat beweegt hen?Oh, oh, “als muren konden spreken….”(gelukkig doen ze dat voor ons)

Kortom een heerlijke avond lachen. En één ding is zeker: de enthousiaste spelersgroep zal wederom alles uit de kast halen om er een mooie avond van te maken voor het publiek.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
  • Dagen
    Uren
    Minuten
    Seconden
  • Van
    21 maart 2025 20:00
  • Tot
    21 maart 2025 21:45
  • Status
    Aankomend
  • Genre