Nieuws

Theater Het Postkantoor pakt uit met Lenette, Dolf, Acda én De Munnik

Theater Het Postkantoor pakt uit met Lenette, Dolf, Acda én De Munnik

1 mei 2018  

Theater Het Postkantoor maakt zich op voor een nieuw theaterseizoen. Vanaf september is wederom een keur aan artiesten in het  Bovenkarspelse theater te zien.

Populaire artiesten als Dolf Jansen, Angela Groothuizen, Henry van Loon (tegenwoordig bekend als conciërge Volkert uit De Luizenmoeder), Paul de Munnik en Tim Knol keren met plezier terug naar Het Postkantoor. Niels van der Gulik en Joost Botman, Daniël Arends, Joris Linssen en Maarten van Rossem zijn inmiddels vaste bespelers van het theater en zijn dus ook volgend jaar weer te zien. Nieuwkomers zijn o.a. Arie en Silvester, Fresku, Thomas Acda en Lenette van Dongen.

Natuurlijk blijft het podium ook een springplank voor jong talent. Zo zijn komend seizoen o.a. festivalwinnaars Pieter Verelst, Anne Neuteboom, Alex Ploeg en Stefano Keizers te zien. Ook zijn de finalisten van de cabaretfestivals en het Prinses Christina Concours weer van de partij.

Bijzonder toneel is er van o.a. Loek Peters (de bejubelde voorstelling Ma naar de bestseller van Hugo Borst), Jack Wouterse, Esther Scheldwacht en Kees Hulst (bekend van Het geheime dagboek van Hendrik Groen). De voorstelling Emma wil leven is gebaseerd op de indrukwekkende televisiedocumentaire van Jessica Villerius en schrijver Abdelkader Benali komt met een vertelvoorstelling over de sprookjes van 1001 nacht.

Daarnaast maakt illusionist en mentalist Timon Krause zijn opwachting. Hij schopte het ditafgelopen seizoen tot de finale van Holland’s got talent en zal iedereen verbazen met zijn talent om gedachten te lezen. En bij de Indische culinaire voorstelling van Roy Grünewald gaat theater zelfs verder dan alleen zien en horen, maar zal het publiek de verhalen ook ruiken en zelfs proeven…

Vanaf maandag 7 mei is het volledige programma te vinden op de website van het theater. De brochure wordt bovendien huis-aan-huis verspreid in Stede Broec, Hoogkarspel, Venhuizen en de binnenstad van Enkhuizen. Vaste bezoekers buiten dit gebied krijgen de brochure thuis gestuurd, daarnaast is deze af te halen bij het theater. De kaartverkoop start op zaterdag 19 mei vanaf 10.00 uur aan de kassa. Vanaf 15.00 uur kan er ook online besteld worden. Ook is het theater geopend op de Jaarmarkt op Tweede Pinksterdag.

 

Terug naar het nieuwsarchief
Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer