PROGRAMMA

Film & Food: Waitress

Film & Food: Waitress

29 september 2019 om 13:30


Met Film & Food kun je een kookworkshop combineren met een film om je vingers bij af te likken. Geen zin om te bakken, maar wel genieten van een leuke film mét lekkers? Dat kan ook!

Waitress is een heerlijke komedie over de kracht van vriendschap, moederschap en het krijgen van een tweede kans. Jenna (Keri Russell, o.a. bekend van The Americans) is een serveerster die in een klein dorp woont met een lapzwans van een vent. Ze heeft de gave om overheerlijke taarten te bakken waarvan de recepten geïnspireerd zijn op de gebeurtenissen in haar leven.

Haar grote droom is om een taartenbakwedstrijd te winnen zodat ze haar ongelukkige huwelijk kan ontvluchten en haar leven kan veranderen. Maar dan ontmoet ze een nieuweling in het dorp. Zou hij het juiste ingrediënt zijn om het ultieme geluk te vinden? 

De toegangsprijs is inclusief koffie of thee na afloop met een heerlijk stuk taart, waarbij je kunt kiezen uit een selectie van verschillende smaken.

Vind je het leuk om zelf te bakken? Dan kun je voorafgaand aan de film in de kookstudio van 't Stadsplein deelnemen aan de Kookworkshop Taarten. Je hoeft dan geen toegangskaart voor de film meer te bestellen, toegang tot de film is inbegrepen in de prijs van de workshop.

Liever niet zelf bakken, maar wel genieten van alle heerlijkheden én een leuke film? Bestel dan je kaarten via de bestelknop hieronder.


Prijs: € 10,00 (incl. koffie/thee met taart na afloop)


Copyright 2019 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer