PROGRAMMA

GEANNULEERD: De Fransse Eijkel - Subtropique

GEANNULEERD: De Fransse Eijkel - Subtropique

27 maart 2020 om 20:00


Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot 1 juni alle evenementen geannuleerd. Wij doen onze uiterste best om dit evenement naar een later moment te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven dan gewoon geldig. Indien wij meer informatie hebben over een nieuwe datum, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de vervolgprocedure. 

Dank voor uw begrip en geduld!Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten.

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Over hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017-2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de giga-gloednieuwe voorstelling SUBTROPIQUE.

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance, een afspiegeling van de wereld binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Prijs: € 18,50 (incl. pauzedrankje)

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer