PROGRAMMA

Seniorenweek: Filmmiddag

Seniorenweek: Filmmiddag

26 maart 2020 om 14:00


Van 23 t/m 29 maart organiseert Seniorenraad Stede Broec de Seniorenweek 2020. Op donderdag 26 maart wordt er in Theater Het Postkantoor een filmmiddag georganiseerd.

De film die gedraaid wordt is de feelgood movie "Yesterday". De toegang is gratis. U hoeft niet te reserveren. Wegens te verwachten grote belangstelling adviseren wij u om op tijd naar Het Postkantoor te komen. De film start om 14.00 uur. Voor aanvang van de film en in de pauze is de bar van Het Postkantoor geopend voor uw eigen rekening.

Yesterday
Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Doen alsof die nummers van jou zijn en de beste songwriter aller tijden worden! Oscarwinnend regisseur Danny Boyle (bekend van films als Trainspotting en Slumdog Millionaire) werkte samen met succesvol scenarioschrijver Richard Curtis (die o.a. verantwoordelijk was voor het script van de film Notting Hill) voor deze nieuwe komedie over een worstelende muzikant die beseft dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren.

Kijkwijzer: 9+
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: gratis

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer