PROGRAMMA

THeatergroep Bint - Aut of Office

THeatergroep Bint - Aut of Office

24 maart 2020 om 20:00


In samenwerking met Theatergroep Bint, organiseert Autisme4you van de Praktijkschool een theatervoorstelling over autisme op de werkvloer. Geschikt voor iedereen boven de 18 die collega’s heeft.

Op herkenbare wijze brengt Bint psychische kwetsbaarheden in de schijnwerpers. Niet alleen om grappig te zijn, want de scenes zijn echt uit het leven gegrepen en daardoor soms hilarisch, maar vooral om te laten zien welke uitdagingen er zijn en welke mogelijkheden er liggen voor mensen met autisme op de werkvloer en hun leidinggevenden en collega’s.

Deze voorstelling kan dus heel behulpzaam zijn om de omgang tussen collega’s onderling te bevorderen. Een beetje meer begrip voor elkaar op de werkvloer scheelt al enorm in de werksfeer. En geeft iedereen een kans op een volwaardige plek in de maatschappij.

Tijdens de voorstelling wisselen informatie, herkenbare en hilarische scenes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek en momenten voor reflectie, elkaar in hoog tempo af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang. De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft en is daarnaast ook passend voor: leidinggevenden, HR medewerkers, mensen met werkzaamheden op gebied van inclusie en diversiteit en natuurlijk iedereen (vanaf 18 jaar) met autisme.

Prijs: € 5,00

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer