PROGRAMMA

Maarten van Rossem - Theaterlezing

Maarten van Rossem - Theaterlezing

16 mei 2020 om 20:00


Maarten van Rossem (1943) is de bekendste Nederlandse historicus, die zijn faam vooral ontleent aan zijn vele televisieverschijningen. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Hij verzorgt met grote regelmaat lezingen met betrekking tot een (al dan niet actueel) maatschappelijk thema.

Gewapend met humor en onvoorstelbaar veel kennis zal Van Rossem vandaag ingaan op actualiteiten, maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Elke theaterlezing is weer een verrassing en gegarandeerd prikkelend en uitdagend. Alle thema’s zijn mogelijk.

In een avond met Maarten van Rossem leert en lacht u niet alleen veel, u zult ook versteld staan van de ongelooflijke verhalen waarin hij hedendaagse gebeurtenissen scherp analyseert en misconcepties blootlegt.

Prijs: € 21,00 (incl. pauzedrankje)


Deze voorstelling is op dit moment uitverkocht. Klik hier voor plaatsing op de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u al kaarten voor deze voorstelling, maar wilt u nog een horeca-arrangement bestellen? Dan kunt u klikken op de bestelknop hieronder.

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer