PROGRAMMA

FILM: A Circus Night Out - The Greatest Showman

FILM: A Circus Night Out - The Greatest Showman

7 februari 2020 om 20:00


De organisatie van de altijd gezellige Ladies Night’s komt dit keer met A Circus Night Out! Een avondje uit waarbij dit keer ook de mannen en tieners vanaf 12 jaar mee mogen. Vrijdag 7 februari 2020 draaien wij de film The Greatest Showman met een sterrencast waaronder Hugh Jackman en Zac Efron. Deze avond kun je een groot spektakel verwachten waarbij het Postkantoor wordt omgetoverd tot een magisch circus.

In The Greatest Showman nemen we een kijkje in de wereld van P.T. Barnum. Hij was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De sterrencast met Oscar bekroonde acteurs als Hugh Jackman en Zac Efron schitteren op het witte doek in deze muzikale vertolking van een waar gebeurd verhaal.

Tijdens A Circus Night Out wordt je in sfeer ontvangen met een hapje en drankje. In de pauze staat er ook een heerlijk hapje en drankje voor je klaar. De avond zal verder nog veel meer verassingen voor je in petto hebben. 7 februari belooft een spectaculaire avond te worden die je zeker niet mag missen. 

Prijs € 11,50 (tot 18 jaar) / € 16,50 (volwassenen)
Tijdschema
19:00 - Deuren open
20:00 - Start film
21:30 - Pauze
22:45 - Einde film
23:30 - Eind avond (tussen het einde van de film en het einde van de avond bevindt zich nog ons randprogramma)

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer