PROGRAMMA

Dinsdagmiddagfilm: Poms

Dinsdagmiddagfilm: Poms

3 maart 2020 om 14:00


Maandelijkse filmmiddag voor senioren

Vanaf februari organiseert Theater Het Postkantoor in samenwerking met Seniorenraad Stede Broec elke eerste dinsdag van de maand een filmmiddag. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeft men niet in het donker over straat. Ook wordt er voorafgaand aan de film een gratis kopje koffie of thee geschonken.

Op 3 Maart draait de komedie Poms met o.a. Diana Keaton, Jacki Weaver en Pam Grier.

Sun City is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten omringd zijn door palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance een aantal keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige senioren paradijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60.

Uiteindelijk willen we allemaal gezond oud worden en daar kan een stevig potje lachen goed bij helpen. Want het vermindert stress, verhoogt de afkeer tegen infecties en verbetert je bloedsomloop en ademhaling. Volwassenen die veel lachen zouden zelfs minder kans op een hartaanval hebben. De film zit vol komische scènes. (Libelle)

Kijkwijzer: 6+
Prijs: € 5,00 (tot 18 jaar) / € 6,00

Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer